Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportmanie zažije v pátek 21. srpna speciální Den s městským obvodem Plzeň 3

PR článek

Den s městským obvodem Plzeň 3 se uskuteční v rámci Sportmanie Plzeň v pátek 21. srpna. Devítidenní akce plná sportu a zábavy pro rodiny s dětmi se koná v amfiteátru a parku za OC Plzeň Plaza a bude trvat až do 23. srpna.

„Chtěl bych všechny občany pozvat na tuto velkou městskou akci zaměřenou na podporu sportu. Věřím, že si všichni bohatý program užijeme a třeba si společně i zasportujeme. Jménem našeho obvodu vás spolu s mými kolegy přivítáme v pátek 21. srpna na Dni s Městským obvodem Plzeň 3, který začne ranní rozcvičkou pro zaměstnance od 7 do 8 hodin, následovat pak bude ranní rozcvička a workshop pro seniory, kdy každý senior na rozcvičce dostane malý dárek,“ nastínil část speciálního programu starosta plzeňské městské části David Procházka (ANO).   

Během dne v režii centrálního městského obvodu se pak mohou návštěvníci Sportmanie těšit na speciální představení integrovaného záchranného systému včetně prohlídky vozu sanitky, hasičů a policie. „Pro fanoušky je připravena autogramiáda plzeňských klubů, slavných sportovců, soutěže o zajímavé ceny a spousta dalších zajímavých akcí. Takže udělejte si čas a přijďte, těšíme se na vás,“ zve David Procházka, starosta MO Plzeň 3.

A co všechno si mohou návštěvníci Sportmanie Plzeň vyzkoušet? Děti ve věku od 4 do 15 let se mohou opět těšit na sběr razítek a medailí. Sportovní nadšenci uvítají i skimboard, motokáry, minifotbalovou arénu, airtrack či autodráhu a další atrakce. Opět nechybí ani ranní cvičení s novinkou cvičení pro seniory. Vstup je samozřejmě zdarma.

Sportmanie každoročně rozpohybuje desítky tisíc občanů Plzně. Organizátoři dbají na zvýšená bezpečnostně hygienická opatření. Hlavním cílem je i letos připravit rodinám s dětmi neopakovatelný zážitek s možností vyzkoušet si desítky různých sportovních stanovišť a potkat se se sportovními legendami a současnými reprezentanty České republiky.

V areálu jsou vytvořeny tři oddělené sektory. Takzvaný amfiteátr sektor, kde se nachází hlavní podium, bude zaměřen na konání tanečních workshopů, bude zde také jumping, taneční stanoviště, speciální stanoviště s vodní skluzavkou, street fotbal aréna a další atrakce. Druhý sektor je zaměřen na kolektivní sporty a je tam i prostor pro FC Viktoria Plzeň, HC Škoda Plzeň a Talent M.A.T. Plzeň. Třetí sektor patří zájemcům o individuální sporty a najdou se tam i speciální stanoviště pro lukostřelbu, kolo pro život, místo pro šerm, biliard, atletiku a také horolezecká stěna.

Ohodnoť článek

Foto Plzen.eu

Štítky Sportmanie Plzeň, sportovní akce, MO Plzeň 3, David Procházka, Plzeň, městská část, sport, FC Viktoria Plzeň, HC Škoda Plzeň, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportmanie zažije v pátek 21. srpna speciální Den s městským obvodem Plzeň 3  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.