Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděje zadržel přímo při vloupání nekompromisní hlídač, se kterým pachatel rozhodně nepočítal

Protřelý recidivista narazil při vloupání do zahrady u jednoho rodinného domu v Klatovech na silného protivníka, který u něj vzbudil hrůzu a zasloužený respekt. Pachatele totiž přímo při činu přistihl pes majitele domu, se kterým nezvaný host rozhodně nepočítal.

„Jedenatřicetiletý místní muž krátce po dvaadvacáté hodině překonal oplocení u rodinného domu. Následně začal prohledávat přilehlou pergolu. Vyrušil ho ale majitel nemovitosti se svým psem, který v pachateli vzbudil respekt,“ popsala případ mluvčí policie Dana Ladmanová.

Zatímco pes hlídal hrůzou zkamenělého zloděje, majitel domu oznámil událost strážníkům městské policie a následně informace doputovala i k policistům z místního obvodního oddělení, kteří okamžitě vyjeli na místo. Policisté podezřelého muže zadrželi a převezli k výslechu.  

Vyšlo najevo, že zadrženého zloděje letos ve dvou případech potrestal a odsoudil klatovský okresní soud za krádež a porušování domovní svobody. Nově si pachatel za neúspěšné vloupání vykoledoval obvinění z porušování domovní svobody. Vyšetřován je na svobodě.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky vloupání, pes, zloděj, zadržení zloděje, policie, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Samozřejmě musí být vyšetřován na svobodě, aby v trestné činnosti mohl pokračovat. Už ho vidím, jak se dostaví k výslechu, soudu, nebo nástupu do vězení. Škoda, že nenavštívil i pana soudce. To by asi nebyl vyšetřován na svobodě

Čtvrtek, 9. prosince 2021, 15:46Odpovědět

Zloděje zadržel přímo při vloupání nekompromisní hlídač, se kterým pachatel rozhodně nepočítal  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.