Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilý pár se oddával orálnímu sexu na lavičce v parku, milenci údajně slavili zásnuby

Velmi netradičně pojal své zasnoubení zamilovaný pár v Plzni. Místo oslav v klidu domova se na sebe vrhli přímo v parku. Vůbec jim nevadilo, že se v jejich těsné blízkosti nachází další lidé. Není to přitom tak dávno, co městští strážníci řešili obdobný případ ve vyhlídkové věži katedrály sv. Bartoloměje.

Bylo krátce po půl čtvrté odpoledne, když hlídka městské policie projížděla kolem Husova parku v Plzni. Strážníci si všimli dvojice, která se bez ostychu oddávala na lavičce sexuálním aktivitám. „Strážníci okamžitě zamířili k těmto osobám. K hlídce v tom okamžiku přistoupil muž, který sdělil, že je šokován situací, které je přítomen. Na místě byli ještě další dva svědci události, kteří dále uvedli, že i přesto, že byli v bezprostřední blízkosti páru, žena muži prováděla orální sex,“ popisuje okolnosti mluvčí městských strážníků Veronika Kuchynková.

Šestačtyřicetiletý muž a jeho o devět let mladší partnerka shodně uvedli, že o nic nejde, jsou krátce zasnoubeni a chtěli zkrátka uspokojit své sexuální potřeby. „Při orientační dechové zkoušce byla muži naměřena hodnota 2,99 promile alkoholu v dechu, ženě 3,56 promile. Vzhledem k tomu, že zde vzniklo podezření na spáchání trestného činu, byla na místo přivolána Police ČR, která si celou událost převzala k dalšímu šetření,“ dodala mluvčí.

Rozdováděný pár v katedrále

Začátkem září řešili policisté podobný případ, a to dokonce v nejvyšší kostelní věži v Česku. Vyhlídka z katedrály sv. Bartoloměje na náměstí Republiky v Plzni zřejmě učarovala milenecký pár do takové míry, že se rozhodli svůj výlet kapku okořenit. V dopoledních hodinách se tak muž se ženou oddávali sexu a vůbec si neuvědomili, že by je mohl někdo načapat. Jenže to se stalo, a dokonce jejich radovánky natočila šokovaná turistka.

„Když hlídka vešla do zmíněné místnosti, nalezla pár vykonávající pohlavní akt. Při příchodu strážníků svého jednání zanechali a následovali je ven z věže. K celé události uvedli, že se dlouho neviděli a setkání chtěli oslavit. Vzhledem k tomu, že se dopustili přestupku a vzbudili veřejné pohoršení, dostali oba aktéři na místě pokutu,“ dodala tenkrát mluvčí strážníků.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň + Pixabay

Štítky krimi, Plzeň, policie, sex, pohoršení, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý pár se oddával orálnímu sexu na lavičce v parku, milenci údajně slavili zásnuby  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.