Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Surové napadení mladé ženy venčící psy šokovalo veřejnost, lidé se obávají dalších útoků

Brutální a naprosto bezdůvodné napadení mladé ženy venčící své psy v Klatovech, šokovalo místní obyvatele. Útočníkem je mladý muž, který se s obětí předtím vůbec neznal. O případu se velmi bouřlivě diskutuje na sociálních sítích. Lidé se obávají toho, že by agresor, který nadále pobývá na svobodě, mohl zaútočit i na někoho jiného.

Incident se stal v okamžiku, kdy žena kolem sedmé hodiny ráno venčila své dva psy. „Šla směrem k Vodojemu. Na druhém chodníku šel muž, který na ni pokřikoval a žena na jeho jednání nereagovala. Muž přeběhl ulici, zezadu ženu povalil na chodník a rukou sevřenou v pěst ji opakovaně udeřil do hlavy. Žena utíkala z místa napadení, křičela, útočník ji pronásledoval a vyhrožoval újmou na zdraví,“ popsala útok mluvčí policie Dana Ladmanová.

Napadené ženě útočník celou dobu sprostě nadával a vyhrožoval, že ji zabije. Zachránil ji až muž, který pracoval ve své garáži a slyšel její zoufalý křik i volání o pomoc. Když vyšel ven, agresor se ho zalekl, svoji oběť přestal pronásledovat a z místa incidentu se vytratil. „Jeden z místních občanů přivolal strážníky městské policie, kteří ženu převezli domů a následně její přítel do nemocnice k ošetření. Žena utrpěla zranění s pracovní neschopností,“ uvedla mluvčí policie.

Útočníka policisté dopadli. Je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. „V dalším prověřování pokračují policisté z oddělení obecné kriminality, kteří budou vyžadovat další znalecké zkoumání podezřelého,“ dodala mluvčí Ladmanová.

Ze surového útoku se mladá žena stále ještě nevzpamatovala. Vedle toho, že utrpěla otřes mozku, léčí se s poraněnou krční páteří. Trpí ale také po psychické stránce, bere léky na uklidnění a sama se bojí vycházet ven z domu.

Surový útok vyvolal mezi občany Klatov velké emoce. Přihlásilo se několik dalších osob, které měly s útočníkem v okolí Vodojemu podobnou zkušenost. Lidé z okruhu jeho známých uvedli, že dlouhodobě trpí psychickými problémy, se kterými se léčí. Jeho zhoršující se stav mělo ještě více prohloubit užívání tvrdých drog a alkoholu. Místní se teď bojí, kdo se stane obětí dalšího takového napadení.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, fyzický útok, zbitá žena, napadená žena, ublížení na zdraví, výtržnictví, pes, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Jestli pustili policisté násilníka na svobodu tak se chystá stejný scénář jako s manžely Malhockých v Českých Budějovicích. Vrah byl policii celou dobu znám, oběti se obávaly jeho útoku a policie ho nechala běhat po svobodě. Až když manžele zavraždil byl zadržen a následně bylo zjištěno, že je nesvéprávný a nebyl odsouzen. Už zase pobíhá po svobodě.

Neděle, 4. dubna 2021, 09:26Odpovědět

Vlastní Názor

A co Vám na to radí lékař, p. Mašku? Dle toho, jak píšete bych se nedivil, že vykálení přišlo spíš z Vašich útrob. Pro okolí jste přesvědčivě větším nebezpečím vy, než výkal ležící na chodníku.

Sobota, 3. dubna 2021, 15:21Odpovědět

Josef Mašek

Pes v Praze vážně zranil dítě. Majitel zvířete utekl
Redakce
Redakce
Včera, 15:37
pejskaři venčící své šelmy kolem mého domu a před mým vjezdem a bránou do vestavěné garáže v domku se vykálí a pejskaři po sobě neuklízí jejich výkaly a když jedu autem do garáže a rozjedu psí hovno tak to poznám až když mi smrdí celá garáž a zápach se táhne přes dveře až do domu...tak mi poraďte co mám s takovými českými bezohlednými šmejdy dělat....mám jim rozbít držku mám po nich střílet vzduchovkou nebo je mám vyfotit a prásknout na obci, která kulový vyřeší....no poraďte co s takovými bezohlednými šmejdy mám dělat ???

Sobota, 3. dubna 2021, 11:05Odpovědět

Antonín Krepčík

Když se o tom člověku ví, proč se vždy čeká až na to až někomu ublíží? Takový člověk za plot kde nikomu neublíží.

Sobota, 3. dubna 2021, 10:56Odpovědět

Surové napadení mladé ženy venčící psy šokovalo veřejnost, lidé se obávají dalších útoků  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.