Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilá a agresivní žena naplivala strážnicím do obličeje, následoval tvrdý zákrok

Plivance do obličeje schytaly zasahující strážnice plzeňské městské policie od viditelně opilé ženy, která se svým chováním postarala o pořádný rozruch před budovou vlakového nádraží. Žena bez roušky vulgárně křičela na kolemjdoucí a vypadala velmi nebezpečně a nezvladatelně.

Zasahující hlídka městských policistek se od ženy dočkala zprvu nadávek a výhrůžek. Nakonec musela proti ní zasáhnout. "Žena, na jejímž jednání měl podíl vypitý alkohol, vůbec totiž nekontrolovala své chování, stále hlídku i přes zákonnou výzvu vulgárně urážela a nechtěla se vůbec zklidnit. Přistupovala k hlídce blíž, přičemž jedné z městských policistek plivla z blízkosti do obličeje,“ popsala incident mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Po takovém útoku už strážnicím došla jejich trpělivost a přitvrdily. „Za pomoci donucovacích prostředků byla agresorka svedena na zem. Protože kladla odpor, skončila s pouty na rukou. Vulgarismy si neodpustila ani po příjezdu další hlídky. Po slovech urážky plivla ještě druhému strážníku do obličeje,“ uvedla mluvčí.

Třiačtyřicetiletá žena se podrobila dechové zkoušce. Jejím výsledkem byla naměřená hladina alkoholu v dechu 2,09 promile. Její další cesta vedla rovnou do protialkoholní záchytné stanice k vystřízlivění. Její chování se bude řešit v přestupkovém řízení.  

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky opilá žena, agresivní žena, plivání, zásah městské policie, žena bez roušky, alkohol, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá a agresivní žena naplivala strážnicím do obličeje, následoval tvrdý zákrok  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.