Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Neviděl někdo tohoto muže? Nenastoupil na protialkoholní léčbu a nedává o sobě vědět

, aktualizováno 20. listopadu 2020, 6:00

Hledaný muž už není od pátku v policejní databázi pohřešovaných osob. Je tedy pravděpodobné, že se ho už podařilo vypátrat. Policie k případu neposkytla žádné další podrobnosti.

Text původnho článku: Na protialkoholní léčbu do Psychiatrické nemocnice Dobřany měl nastoupit dvaačtyřicetiletý Luděk M. z Domažlicka. Do léčebny však nedorazil a nepodává o sobě svým příbuzným žádné zprávy. Policie po něm teď vyhlásila pátrání. 

„Celostátní pátrání vyhlásili policisté po pohřešovaném 18. listopadu 2020 na základě oznámení jeho rodinných příslušníků. S nimi byl naposledy v telefonickém kontaktu dne 16. listopadu 2020. Na protialkoholní léčbu v Psychiatrické nemocnici v Dobřanech nanastoupil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Všechna dosavadní šetření policistů jsou negativní,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 180 až 190 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a tmavé vlasy, které nosí krátce ostříhané. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaný muž, pátrání, psychiatrická léčebna, celostátní pátrání, léčba, policie, Dobřany, okres Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neviděl někdo tohoto muže? Nenastoupil na protialkoholní léčbu a nedává o sobě vědět  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.