Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Němce podezřelého z dvojnásobné vraždy v SRN dopadli na Domažlicku čeští policisté

Policisté z Domažlicka dopadli odpoledne sedmapadesátiletého Němce, který je podezřelý z dvojnásobné vraždy v obci Schwandorf. Němečtí policisté měli podezření, že se hledaný muž může ukrývat na území Plzeňského kraje, konkrétně v oblasti Česká Kubice – Horní Folmava. A to se také potvrdilo.

„Obdrželi jsme informace od svědků, že by se podezřelý mohl nacházet na jednom místě poblíž obce Kout Na Šumavě. Na označeném místě se muž nenacházel, ale při prohledávání okolí jej policisté z obvodního oddělení Kdyně, Domažlice a dopravního inspektorátu Domažlice nalezli schovaného za jedním příbytkem poblíž hráze rybníka Bílka u Koutu na Šumavě,“ uvedla mluvčí policie Martina Korandová. Krátce před půl pátou odpoledne policisté cizince zadrželi a nyní probíhají další úkony trestního řízení.

Při vyhlášení pátrání policisté upozornili, že hledaný by mohl mít viditelné poranění na hlavě. Pohyboval se měl na stříbrném dámském kole se svařovanou zadní částí s černou taštičkou upevněnou na sedle. Dále policisté varovali, že muž být nebezpečný a ozbrojený, proto se jej nikdo neměl pokoušet dopadnout na vlastní pěst.

 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky vražda, pátrání, cizinec, zadržení, Plzeňský, okres Domažlice, Německo, Plzeňský kraj, Schwandorf, Česká Kubice, Horní Folmava, Domažlice, Kout na Šumavě, Kdyně, Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Němce podezřelého z dvojnásobné vraždy v SRN dopadli na Domažlicku čeští policisté  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.