Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Opilec pomočil schody uvnitř domu, bouchal na dveře bytů a nakonec se porval se strážníky městské policie

Hlídky městské policie vyjely do Solní ulice v Plzni, kde měl nacházet na chodbě domu neznámý muž, pravděpodobně pod vlivem alkoholu, bouchat na dveře bytů. Strážníci opilce nalezli ve třetím patře, jak leží na schodišti. Schody v domě byly znečištěné močí a stejně tak i muž. Všude kolem se vznášel zápach po alkoholu. A nebylo to zdaleka naposledy, kdy městská policie vyrážela k tomuto opilci.

„Muž komunikoval nesrozumitelně a neměl u sebe žádné doklady. Vzhledem k jeho stavu nebylo možné provést dechovou zkoušku. Při pokusu o předvedení na služebnu Policie ČR začal dotyčný klást aktivní odpor. Strážníci použili zákonné výzvy, načež se muž uklidnil, ale o chvíli později se pokusil utéct od vozidla. Strážníci na nic nečekali, opilec byl za použití donucovacích prostředků zpacifikován, sveden na zem a spoután,“ popsala zásah mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Pro podezření z narušování veřejného pořádku a vzhledem k jeho značné opilosti, byl muž následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Jeho jednání v prostorách domu nezůstane bez postihu.

Podobná situace se stejným opilcem se opakovala i o několik dní později. Nad ránem strážníci z jednoho z domů v Solní ulici zaslechli hlasitý opilecký řev. „Na schodech pak našli znečištěnému muže, u kterého leželo několik obalů od alkoholu. Opilec nadýchal 3.91 promile, a protože nebyl schopný sám chodit a bylo reálné podezření, že bude opět narušovat veřejný pořádek, jeho cesta zamířila na záchytku. Jeho chování a jednání bude projednávat správní orgán," dodala mluvčí městské policie. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Městská policie Plzeň

Štítky opilý muž, opilec ležel na zemi, městská policie, rvačka se strážníky, močil na schody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec pomočil schody uvnitř domu, bouchal na dveře bytů a nakonec se porval se strážníky městské policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.