Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž napomenul výtržníky uvnitř obchodu a za to schytal surový výprask. Po totožnosti útočníka pátrala policie

Surový útok na staršího muže v jedné plzeňské prodejně teď vyšetřuje policie. Muž uvnitř obchodu napomenul skupinu mladých lidí, aby se tam chovali slušně. Odpovědí na jeho připomínku bylo fyzické napadení, kdy schytal několik ran pěstí. Policisté v souvislosti s útokem pátrali po totožnosti muže, kterého zachytila bezpečnostní kamera. Teď už jeho jméno znají.

„Incident se stal krátce před půl desátou hodinou večer v jedné z plzeňských prodejen v Gerské ulici. Poškozený tam napomenul skupinu mladých osob, které se chovaly nevhodně. Následně došlo ke slovní rozepři a k fyzickému napadení, které skončilo zraněním poškozeného,“ popsala událost mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Neuplynulo ani 24 hodin od vyhlášení pátrací relace a policejní mluvčí oznámila médiím bez dalších podrobností ukončení pátrání po neznámém muži ze záběru kamer a poděkovala za spolupráci.  

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky fyzické napadení, napadli muže, napadení v obchodu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž napomenul výtržníky uvnitř obchodu a za to schytal surový výprask. Po totožnosti útočníka pátrala policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.