Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tepelná čerpadla v Plzeňském kraji získávají na oblibě

PR článek

Po tepelných čerpadlech v Plzeňském kraji je stále větší poptávka. Tento úsporný zdroj vytápění v posledních letech získal celou řadu příznivců a jejich instalace je stále žádanější. Proč byste měli o tepelném čerpadlu přemýšlet i vy?

Finanční úspora až 70 %

Tepelná čerpadla svým majitelům přináší celou řadu výhod. Tou nejdůležitější je především vysoká finanční úspora za energie. Tepelné čerpadlo k výrobě tepla využívá přírodní zdroje (vzduch, zemi a vodu), které jsou k dispozici zcela zdarma. Pro svůj chod oproti jiným elektrickým zdrojům tepla potřebuje pouze 25 % elektrické energie. Pokud tedy v současné době vytápíte váš dům elektrickým kotlem, můžete ušetřit až 70 % ročních nákladů. Tepelným čerpadlem lze nejen vytápět interiér, ale také ohřívat užitkovou vodu. V létě navíc díky zpětnému chodu lze zařízení využívat místo klimatizace nebo na ohřev vody v bazénu.

Konečně teplo bez námahy

Pro majitele kotlů na tuhá paliva nabízí tepelné čerpadlo hlavní výhodu v podobě ušetřené práce a námahy. Už žádné starosti a nepořádek spojené s uhlím či dřevem. Tepelné čerpadlo je bezúdržbový systém, o který se nemusíte starat. Požadovanou teplotu si jednoduše nastavíte v aplikaci na vašem telefonu či počítači a můžete si užívat tepelný komfort bez námahy.

Rychlá finanční návratnost a dlouhá životnost zařízení

Investice do tepelného čerpadla se vyplatí. Ročně vám ušetří až desítky tisíc korun za vytápění. Například u tepelného čerpadla vzduch voda můžete očekávat finanční návratnost do 10 let. Samozřejmě přesná doba návratnosti je u každého jiná, jelikož zde hraje roli mnoho faktorů, jako například vytápěná plocha, tepelné ztráty, původní vytápěcí systém a další. Životnost tepelných čerpadel se pohybuje okolo 20 let. Při pravidelném servisu a údržbě se tato doba může ještě prodloužit.

Hledáte spolehlivého dodavatele s dlouholetými zkušenostmi? Obraťte se na Tenaur.

Společnost Tenaur na českém trhu působí již 23 let. Za tuto dobu má na svém kontě přes 2000 instalací tepelných čerpadel a fotovoltaických elektráren. Své pobočky má po celé České republice včetně Plzeňského kraje. Pokud přemýšlíte nad výběrem dodavatele, Tenaur vám může zaručit expertní montážní tým přímo po ruce. Ten se postará nejen o instalaci tepelného čerpadla, ale také následný servis a vzdálený  monitoring vašeho zařízení. Kromě prodloužené záruky Tenaur nabízí vyřízení státní dotace, díky které můžete ušetřit až 127 000 Kč.

Potřebujete s výběrem tepelného čerpadla poradit?

Společnost Tenaur vám ráda poskytne cenovou kalkulaci na míru a v případě zájmu i odbornou konzultaci ohledně instalace. Navštívit je můžete ve Staňkově kousek od Plzně, kde si můžete prohlédnout tepelné čerpadlo v praxi. Dlouholetí profesionálové se perfektně orientují na trhu tepelných čerpadel a rádi vám s výběrem vhodného zařízení pomohou.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Tenaur, tepelná čerpadla, teplo, finanční úspora, energie, tepelné čerpadlo, Plzeňský kraj, instalace, Česko, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Tepelná čerpadla v Plzeňském kraji získávají na oblibě  |  Radilka  |  Drbna  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.