Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pánské bundy pro každou příležitost – podívejte se, jak vybrat bundu do kapsulového šatníku

PR článek

Jestliže ještě nemáte koupenou zimní bundu, jste tu správně. Na následujících řádcích si totiž povíme, podle jakých kritérií bundu na zimu vybírat, aby byla nejen trendy a pohodlná, ale aby se hodila i do tzv. kapsulového šatníku. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Jakou barvu bundy zvolit, aby zapadla do našeho kapsulového šatníku?

Hledáme-li vhodnou bundu do kapsulového šatníku, měli bychom se zaměřit i na její barvu. Do víceúčelového šatníku se hodí zejména bundy v černém nebo v bílém provedení. Černá a bílá jsou barvy elegantní a z módy nevychází. Jako bonus jsou i tzv. univerzální. Snadno je tak sladíme i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Letos budou hrát prim ty zvířecí a květinové. Bunda v bílém provedení pak zapadne i do trendy celobílého outfitu. V kurzu budou také bundy v zemitých odstínech. I ty se dobře kombinují s dalšími pestrobarevnými oděvy nebo s vícebarevnými módními doplňky. Podíváme-li se blíže na design svršků pro muže, mohou bundy disponovat i slušivým kožíškem. Ten se pak dobře ladí i s dalšími chlupatými dekorativními prvky v outfitu. Může se jednat o lem rukavic nebo o chundelatý kožíšek na pánské obuvi. Fantazii se meze nekladou! Bundy s chlupatými prvky se pak hodí na business akce, ale také na volnočasové nebo společenské události. Zimní bundu pak lze nosit i na hory nebo do parku.

Jaký střih a materiál bundy vybírat, aby se hodila k co nejvíce druhům oblečení?

Aby nám pánská zimní bunda sloužila na velký počet událostí, měla by mít i správný střih. Dále by měla být vyrobena i z univerzálního kvalitního materiálu. Zaměříme-li se na střih pánské bundy, můžeme se řídit typem naší postavy. Regular fit střih je univerzální a hodí se pro štíhlé muže, ale také pro pány s nějakým tím kilem navíc. Bunda v regular fit provedení tak bude slušet opravdu každému typu postavy. Prodloužené bundy a bundy v oversize střihu jsou vhodné spíše pro vyšší muže. Pánům s nízkou postavou totiž opticky přidávají kila. Slim fit bundy se pak hodí spíše pro pány s vypracovanou nebo se štíhlou postavou. Za pomyslný vítězný střih tak můžeme považovat ten s názvem regular fit. Bundu totiž oblečete, i když přiberete nějaké to kilo po svátcích či po vydatném obědě. Svršky v regular fit provedení lze nakupovat i na oblíbeném e-shopu Bolf.cz. Tady si přijde na své každý milovník módy. Podíváme-li se blíže na materiály, budou vhodné ty z přírodního materiálu. Kožené kousky nebo modely v imitaci kůže lze nosit do práce, ale i do města nebo na oslavu. Kůže je odolná a navíc z módy jen tak nevyjde.

Jakými vlastnostmi by měla disponovat kvalitní univerzální pánská bunda?

Pánská univerzální bunda by měla mít několik důležitých vlastností, díky kterým budete v suchu a v teple za každého počasí. Neměla by být tedy pouze vysoce módní, ale také funkční. Mezi vhodné vlastnosti můžeme zařadit vodoodpudivost, ale také větruvzdornost a oděruodolnost. Dobré jsou zejména bundy s praktickým zateplením. Pro podporu voděodolnosti můžete bundu ošetřit také impregnací na textil. Ta se hodí zejména do náročných podmínek. Pokud nebude bundu příliš namáhaná, lze se impregnaci zcela jistě vyhnout.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pánské bundy pro každou příležitost – podívejte se, jak vybrat bundu do kapsulového šatníku  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.