Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

První záchranáře začne od neděle očkovat plzeňská fakultní nemocnice

Očkovací centrum plzeňské fakultní nemocnice jede i o víkendu. Očkují se nejen zaměstnanci nemocnice, ale poprvé přijdou na řadu také první pracovníci krajské záchranné služby.

„V neděli bude naočkováno prvních 21 zaměstnanců z řad záchranářů ZZSPK ve FN v Plzni. V pondělí to bude dalších 70 zaměstnanců. Další termíny máme zajištěny na úterý a středu. V případě potřeby budou i další termíny okamžitě k dispozici,“ informoval Martin Brejcha z krajské záchranné služby.  

Pracovníci záchranné služby z Klatovska se začnou očkovat v Klatovské nemocnici během příštího týdne. Zatím projevilo zájem 50 záchranářů. Očkování dalších záchranářů zajistí také Rokycanská nemocnice od 15. ledna.

„Nejen zaměstnanci fakultní nemocnice, ale i kolegové ze Záchranné zdravotnické služby vnímají očkování jako návrat k normálnímu životu. V této chvíli je naočkováno 1600 zaměstnanců FN a další stovky budou během víkendu přibývat,“ uvedla mluvčí fakultní nemocnice Gabriela Levorová.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FN Olomouc / FSUNA

Štítky očkování, fakultní nemocnice, záchranná služba, záchranáři, zaměstnanci nemocnice, Fakultní nemocnice Plzeň, nemocnice, zdravotnická záchranná služba, Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje, Klatovská nemocnice, a.s., Rokycanská nemocnice, a.s., o

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První záchranáře začne od neděle očkovat plzeňská fakultní nemocnice  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.