Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Obdivované i zatracované zlaté kašny se dostaly v originální kolekci do nabídky dárků a suvenýrů z Plzně

Někdo je miluje a nedá na ně dopustit, někomu zase jejich existence vadí. Řeč je o trojici zlatých kašen od architekta Ondřeje Císlera, umístěných na plzeňském náměstí Republiky. Teď se kašny dostaly i do nabídky dárků a suvenýrů z Plzně jako nová autorská černo-zlatá kolekce nazvaná Kašny ze zlata, prezentující jeden z nejvýraznějších novodobých prvků centra města.

Minimalistická kolekce Kašny ze zlata v tuto chvíli čítá deset položek, dámská a pánská trika, trikošaty, ledvinku, klobouček, kabelu, ponožky, deštník, hrnky s podšálkem ve dvou velikostech a také balicí papír. Zanedlouho výčet rozšíří ještě pánské a dámské trenýrky, stylové šátky nebo tumblery. K dostání jsou všechny předměty v městských informačních centrech a na e-shopu Visit Plzeň.

„Doposud jsme pro infocentrum navrhli jednu autorskou kolekci, a to kolekci S duší Plzně, která byla navržená zejména pro milovníky plzeňského piva,“ prozradila Zuzana Koubíková, ředitelka městské příspěvkové organizace Plzeň-TURISMUS, která provozuje plzeňská infocentra. „V našich infocentrech návštěvníci najdou celou řadu rozmanitých suvenýrů od textilu přes keramiku, porcelán, knihy nebo drobnosti na památku v podobě náramků nebo magnetek. Designová kolekce s ambicí zaujmout i mladší generaci a náročnější zákazníky nám v portfoliu chyběla,“ dodala Koubíková.

„Zlaté kašny vzbuzují u místních vášně, návštěvníky a turisty hodně baví a na potisku vypadají moc dobře. Kolekci máme v plánu ještě rozšiřovat a zatím na ni máme kladné ohlasy,“ dodala Koubíková.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Plzeň-Turismus

Štítky kašny, dárkové předměty, kolekce Zlaté kašny, suvenýry, kašna, Plzeň, Náměstí republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obdivované i zatracované zlaté kašny se dostaly v originální kolekci do nabídky dárků a suvenýrů z Plzně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.