Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Před vánočním stromkem oznámil poslanec a náměstek hejtmanky Josef Bernard, že čeká narození dcery

Velkou novinku oznámil na sociálních sítích na první svátek vánoční, poslanec a náměstek hejtmanky Plzeňského kraje Josef Bernard (STAN). Zveřejnil společnou fotografii s manželkou Gábinou před speciálně nazdobeným vánočním stromkem, kde se manželé pochlubili, že čekají dceru.  

„Vážení přátelé, máte to všechno na stromečku. Budeme mít holčičku a bude se jmenovat Milada,“ okomentoval šestapadesátiletý Josef Bernard vánoční fotografii, na které je se svojí čtyřicetiletou manželkou Gábinou. Desítky lidí teď manželům posílají gratulace. Z předchozího manželství má už Bernard dva dospělé syny Jana a Josefa.  

Je velmi pravděpodobné, že dcera manželů Bernardových se bude jmenovat Milada na počest Milady Horákové. V době, kdy byl Bernard hejtmanem Plzeňského kraje, inicioval v roce 2019 umístění busty Milady Horákové do foyer budovy sídla krajského úřadu.

„Milada Horáková je ženou, která za svobodu a demokracii přinesla oběť nejvyšší. Její památka je pro nás všechny mementem totalitního režimu, který je třeba neustále připomínat,“ uvedl tehdy hejtman Josef Bernard.

Neuvolněný náměstek hejtmanky pro oblast životního prostředí, zemědělství, evropských záležitostí a regionálního rozvoje a bývalý hejtman Josef Bernard se stal letos také poslancem. Nedávno byl zvolen do čela vlivného sněmovního rozpočtového výboru. Jeho život je spjatý s Plzeňským krajem a plzeňskou Škodovkou, kde od vyučení pracoval více jak 35 let. V roce 2015 odstoupil z funkce Generálního ředitele Škoda Transportation.  

Slavnostní odhalení busty Milady Horákové ve foyer sídla Plzeňsého kraje se uskutečnilo za přítomnosti Josefa Bernarda a autorky, sochařky Magdalény Roztočilové. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Josefa Bernarda a Eva Mertlová

Štítky Josef Bernard, dcera, náměstek hejtmana Plzeňského kraje, manželé, Plzeňský kraj, Milada Horáková, Starostové a nezávislí, ŠKODA AUTO a.s., Škoda Transportation, vánoční stromek

Před vánočním stromkem oznámil poslanec a náměstek hejtmanky Josef Bernard, že čeká narození dcery  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.