Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Díky všímavosti jednoho občana vypátrali policisté pohřešovaného muže s psychickými problémy a infekční chorobou

, aktualizováno 11. dubna 2021, 9:30

Na základě poznatku jednoho pozorného občana se podařilo v sobotu policistům vypátrat a zadržet pohřešovaného muže, který v úterý odešel z místa svého bydliště na Plzeňsku. Muž trpí psychickou poruchou a infekční chorobou. Pohřešovaného poznal zmíněný občan na základě zveřejnění pátrání v regionálních médiích. Informovala o tom bez dalších podrobností policejní mluvčí Dana Ladmanová. Policie děkuje veřejnosti za pomoc.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Policisté vyhlásili pátrání po sedmatřicetiletém muži, který v úterý odešel z místa svého bydliště v Líních u Plzně a od té doby o sobě nepodává žádné informace. Pohřešovaný trpí psychickou poruchou a infekční chorobou.

„Muž odešel ze svého bydliště v Líních v úterý ráno na autobus do Plzně. Od té doby se do místa svého bydliště nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný užívá léky na psychickou poruchu. Pokud je delší dobu nebude užívat, může se jeho psychický stav zhoršit. Muž také trpí infekční chorobou,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Hledaný je přibližně 188 cm vysoký, štíhlé postavy, má krátké hnědé prošedivělé vlasy a šedomodré oči. V době odchodu měl na sobě černé volné tepláky s bílými nápisy dole na nohavicích, šedé triko s dlouhým rukávem, jarní bunda světlé barvy a bílé boty.

„Žádáme občany, kteří by měli informace o pohřešovaném muži, aby se policistům přihlásili na tísňové lince Police České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ vyzvala veřejnost ke spolupráci mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný muž, psychické problémy, nakažlivá nemoc, infekční choroba, Plzeňský, nemoc, policie, duševní porucha, Plzeňský kraj, Plzeň, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky všímavosti jednoho občana vypátrali policisté pohřešovaného muže s psychickými problémy a infekční chorobou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.