Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Plzeňské hotelové noci pomáhají nakopnout turistický ruch v zimě zvýhodněnými pobytovými balíčky

Nakopnout turistický ruch i v zimě, kdy přijíždí méně turistů a pomoci tak provozovatelům hotelů i penzionů chce město Plzeň. Společně se svojí organizací Plzeň – TURISMUS připravilo akci Plzeňské hotelové noci, kdy se nabízí zvýhodněné pobytové balíčky. Speciální nabídku mohou zájemci využít o víkendu 27. až 29. ledna, 24. až 26. února nebo 24. až 26 března 2023.

Zvýhodněné pobytové balíčky nabízí v zimních měsících plzeňské hotely a penziony. Vedle ubytování a dalších hotelových služeb dostanou v rámci akce Plzeňské hotelové noci turisté k pobytu jako bonus zdarma pestrou nabídku zážitků. S předchozí rezervací se tak mohou zúčastnit komentované prohlídky historického centra či Loosových interiérů. Získají volné vstupy do muzeí a galerií či voucher na 25 procentní slevu na prohlídku Plzeňského Prazdroje.

„Město Plzeň se dlouhodobě snaží podporovat cestovní ruch. Prostřednictvím městské organizace Plzeň – TURISMUS usilujeme o podporu jednotlivých aktérů. Cílem projektu Plzeňské hotelové noci je v období mimo hlavní sezonu podpořit provozovatele místních hotelů a penzionů a zároveň turistům nabídnout další dobrý důvod k návštěvě Plzně, kterým zvýhodněné pobytové balíčky bezesporu jsou. Plzeňské hotelové noci jsou také ideální příležitost pozvat do Plzně své známé, kteří se sem už dlouho chystají a pořád nemohli najít vhodný termín,“ řekla náměstkyně primátora města Plzně Lucie Kantorová (ANO), která má v gesci cestovní ruch.

Víkendové pobytové balíčky mimo hlavní turistickou sezonu, zato s výraznou slevou, doplňkovými službami a pestrou nabídkou zážitků v ceně, nabízí v první čtvrtině roku plzeňští ubytovatelé ve spolupráci s provozovateli turistických cílů. Do projektu se letos zapojilo celkem 18 ubytovacích zařízení od penzionů přes menší hotely v centru až po větší čtyřhvězdičkové hotely.

„Každý z balíčků obsahuje ubytování se snídaní a různé hotelové služby. V ceně jsou například tříchodová večeře, poukaz do restaurace, wellness, vstup do fitness či pivní lázně. Kompletní balíčky na dvě noci pro dvě osoby se pohybují v cenovém rozmezí od 3 350 do 6 000 korun. Výhodnou nabídku od 1 750 korun lze využít také pouze na jednu noc. Každý si může vybrat dle svých preferencí a finančních možností. Kompletní přehled balíčků je možné najít na webu www.plzenskehotelovenoci.cz,“ vysvětlila Zuzana Koubíková, ředitelka městské příspěvkové organizace Plzeň – TURISMUS.

Pestrá je nejen nabídka ubytování, ale také zážitků, které jsou zdarma či s výraznou slevou součástí každého pobytového balíčku. Všichni turisté, kteří využijí nabídky Plzeňských hotelových nocí, se mohou zdarma zúčastnit komentované prohlídky historického centra města a komentované prohlídky bytových interiérů navržených světoznámým architektem Adolfem Loosem. Ty je nutné si rezervovat předem, stejně jako prohlídku návštěvnické trasy pivovaru Plzeňský Prazdroj s ochutnávkou v ležáckých sklepích, na kterou klienti získají 25% slevu.

„K dispozici budou mít také volné vstupenky do Pivovarského muzea, muzea Patton Memorial Pilsen, Západočeského muzea v Plzni a Západočeské galerie v Plzni. V březnovém termínu získají ubytovaní hosté navíc vstupenky na placené instalace v programu festivalu světla BLIK BLIK, který v Plzni pořádá DEPO2015 v termínu 24. – 25. března,“ doplnila Zuzana Koubíková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Plzeň TURISMUS

Štítky Plzeňské hotelové noci, Plzeň TURISMUS, turistický ruch, ubytování, cestování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeňské hotelové noci pomáhají nakopnout turistický ruch v zimě zvýhodněnými pobytovými balíčky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.