Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Řidič prorazil železniční závory a od nehody ujel, policie hledá svědky

Zřejmě velmi netrpělivý řidič nechtěl čekat na železničním přejezdu v Pocinovicích na Domažlicku. Když se začaly sklápět šraňky, tak nezastavil a naopak sešlápl plyn. Výsledkem je škoda za 20 tisíc korun na poškozených závorách. Viník nehody zatím spravedlnosti uniká. Policie se proto obrací na veřejnost a hledá případné svědky nehody.

„K dopravní nehodě došlo 29. srpna 2022 v době od 16:02 hodin do 16:04 hodin na železničním přejezdu v obci Pocinovice nacházející se na silnici III. třídy č. 1924 pravděpodobně tak, že neznámý řidič s nezjištěným vozidlem vjel na železniční přejezd v době, kdy se sklápěly železniční závory,“ popisuje policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Při nárazu poškodil vůz jedno dřevěné rameno závory a druhé přerazil. Z místa nehody řidič ujel. Policisté škody vyčíslili na 21 tisíc korun.

„Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ uzavírá mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, svědci nehody, relace na svědky, nehoda na přejezdu, poškozené závory, Domažlicko, havárie, železniční přejezd, okres Domažlice, Pocinovice, policie, Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič prorazil železniční závory a od nehody ujel, policie hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.