Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič nepřežil náraz do stromu, při tragické nehodě neohroženě pomáhali záchranářům i stateční svědci události

Na následky těžkého zraněné zemřel v sobotu před polednem třiačtyřicetiletý motorista, který havaroval se svým vozem na silnici mezi Horní Břízou a Trnovou na severním Plzeňsku. Vozidlo Škoda Fabia po nezvládnutém průjezdu zatáčkou vjelo nejprve do příkopu, následně vyletělo do lesa mezi stromy, do kterých narazilo.

„U nehody byla jedna z prvních naše lékařka, která nám na operační středisko nehodu nahlásila. Jejím jménem bych chtěla poděkovat všem svědkům události, kteří jí na místě byli do příjezdu všech složek "k ruce" a velice jí při záchraně pacienta pomáhali. A to jak při zabezpečení vozu proti pádu ze srázu, tak při zajištění přístupu k pacientovi. Díky všem, co se nebáli a pomohli,“ uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby. Poděkování za obětavý zásah patří i lékařce, která byla mimo službu a u nehoda zastavila jako první. 

Hasiči po svém příjezdu těžce zraněného vyprostili ze zdemolovaného vozidla a předali do péče záchranářů. „Náš lékař musel u muže pro zranění neslučitelná se životem konstatovat exitus. Na místo byl povolán koroner,“ dodala Divišová. Kromě řidiče ve vozidle necestovala žádná další osoba. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZSPK, HZSPK

Štítky tragická nehoda, náraz do stromu, řidič nepřežil nehodu, havárie, Plzeňský kraj, Škoda Fabia, Horní Bříza, Trnová, Andrea Divišová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nepřežil náraz do stromu, při tragické nehodě neohroženě pomáhali záchranářům i stateční svědci události  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.