Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič osobáku nechtěl čekat v koloně vozidel, když se otáčel aby odjel, vletěl do něj z boku motorkář

Střet s motorkářem způsobil řidič osobního automobilu, který se rozhodl, že nebude už dál čekat v koloně dalších vozidel. Když své vozidlo otáčel, aby se vrátil zpět, narazil do něj z boku motocykl. Motorkář při střetu utrpěl zranění.  

„Nehoda se stala na silnici II. třídy č. 183 ve směru od obce Litohlavy na obec Rokycany. Za odbočkou k tamní firmě zastavil v koloně vozidel dvaačtyřicetiletý muž s vozidlem tovární značky Škoda Octavia. Tou dobou začal kolonu objíždět pětačtyřicetiletý jezdec na motocyklu tovární značky Yamaha. Řidič osobního vozidla Škoda se rozhodl v koloně otočit a vrátit zpět na obec Litohlavy, podíval se do levého zpětného zrcátka, ale přehlédl výše uvedený motocykl a vyjel z kolony," informovala o nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Když to motocyklista spatřil automobil, který nečekaně vyjel z kolony a otáčel se, začal prudce brzdit. „Motocykl se dostal do smyku, padl na bok a sunul se po vozovce, až narazil do levého boku vozidla Škoda. Při střetu utrpěl motocyklista zranění a byl převezen do nemocnice. Požití alkoholu u obou účastníků dopravní nehody policisté vyloučili dechovými zkouškami. Celková škoda na poškozeném vozidle a motocyklu byla vyčíslena na 120 tisíc korun," dodala policejní mluvčí Brožová. 

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda motorkáře, zraněný motorkář, vyjel z kolony, kolona vozidel, motocykl, Litohlavy, Yamaha, Škoda Octavia, Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku nechtěl čekat v koloně vozidel, když se otáčel aby odjel, vletěl do něj z boku motorkář  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.