Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Za necelý týden měl řidiči vypršet zákaz řízení uložený na 60 měsíců. Policie ho teď načapala, když naboural

Na další pořádný průšvih si zadělal řidič nákladního automobilu, kterému měl tento týden skončit zákaz řízení motorových vozidel, uložený na 60 měsíců! Řidič se svým vozidlem nesmyslně havaroval na louce, k havárii přijela policie a odhalila, že za volant neměl ještě pár dní usednout.

Policisté z Domažlic vyšetřují šestadvacetiletého muže, který je podezřelý z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. „Bez vážného důvodu řídil motorista nákladní vozidlo tovární značky Volkswagen při cestě z Domažlic do obce Stráž. Cestou zpět do Domažlic sjel u poutního místa poblíž kostela svatého Vavřince z pozemní komunikace na louku, prudce zatočil a vozidlo převrátil na bok,“ popsala podivnou nehodu policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Podle policie muž za volant vozidla usedl vědomě i přesto, že mu byl uložen rozhodnutím Okresního soudu v Domažlicích trest zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu 60 měsíců. A to v době trvání od měsíce června 2017 do druhé poloviny tohoto týdne.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zákaz řízení, nehoda, maření výkonu úředního rozhodnutí, řídil přes zákaz, uložený zákaz řízení, policie, Domažlice, Volkswagen, Stráž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za necelý týden měl řidiči vypršet zákaz řízení uložený na 60 měsíců. Policie ho teď načapala, když naboural  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.