Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rekonstrukce úseku tramvajové trati linky 2 v Koterovské ulici zkomplikuje dopravu cestujícím i motoristům

S dlouhodobou výlukou tramvají na lince číslo 2 v Koterovské ulici musí cestující v Plzni počítat od 1. června. Důvodem je rekonstrukce úseku tramvajové trati, která potrvá do konce srpna.

„Koterovská ulice bude od 1. června v úseku od náměstí Generála Píky po křižovatku s ulicí Slovanská alej zcela uzavřena z důvodu rekonstrukce tramvajové trati. Tramvajová doprava linky číslo 2 tak bude jezdit v úseku Skvrňany – náměstí Generála Píky,“ uvedl mluvčí policie Ondřej Hodan.

Náhradní doprava v úseku náměstí Generála Píky – Brojova nebude zajištěna. Vzhledem k této situaci budou tramvaje linky číslo 1 ze Slovan prodlouženy na Světovar. Linka bude v provozu v trase Bolevec – Slovany – Světovar a zpět. Objízdná trasa povede ulicemi Částkova, Slovanská, Nepomucká, K Dráze. „Upozorňujeme řidiče, aby respektovali dopravní značení a byli ohleduplní vůči ostatním účastníkům silničního provozu,“ dodal mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Plzeňské městské dopravní podniky (PMDP)

Štítky tramvaj, výluka, linka 2. Koterovská, rekonstrukce tramvajové trati, tramvajová dráha, Plzeň, Plzeň 2-Slovany, Skvrňany, Bolevec, Částkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce úseku tramvajové trati linky 2 v Koterovské ulici zkomplikuje dopravu cestujícím i motoristům  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.