Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při nehodě na křižovatce se srazila dvě auta, třetí poškodil odhozený vůz. Oba řidiči shodně tvrdí, že jeli na zelenou

Nehodou dvou osobních vozů se zabývají domažličtí dopravní policisté. Na světelné křižovatce se srazila dvě auta, náraz pak jedno z nich odhodil na třetí osobák. Účastníci nehod trvají na tom, že dodrželi předpisy. Policie se proto obrací na veřejnost a hledá svědky události.

Ke střetu osobních vozů došlo 2. května na křižovatce ulic Komenského, Pivovarská a Boženy Němcové. „Řidička osobního vozidla tovární značky Peugeot projíždějící světelnou křižovatkou z ulice Boženy Němcové, kdy dále chtěla křižovatkou projet rovně do ulice Pivovarská, neměla respektovat oranžový světelný signál Pozor! u světelného signalizačního zařízení. Vjela do prostoru křižovatky, kde se střetla s osobním vozidlem Subaru, které řídil řidič ulicí Komenského přes křižovatku rovně do ulice U Nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Po nárazu se  Peugeot odrazil na další vůz značky Ford, který stál před hranicí křižovatky v ulici Pivovarská. „Oba účastníci dopravní nehody uvedli, že křižovatkou projížděli v době, kdy na semaforu svítil signál zelené barvy Volno. Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 30 tisíc korun, na vozidle Subaru rovněž na 30 tisíc korun a na vozidle Ford také na 30 tisíc korun,“ pokračuje Brožová.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na bezplatnou tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, dopravní nehoda, křižovatka, Domažlice, svědci, osobní vůz, Peugeot, Božena Němcová, Subaru, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě na křižovatce se srazila dvě auta, třetí poškodil odhozený vůz. Oba řidiči shodně tvrdí, že jeli na zelenou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.