Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič s osobákem vyletěl ze silnice hluboko do lánu s rozkvetlou řepkou, kde se několikrát převrátil

Hluboko v lánu s rozkvetlou řepkou skončil motorista, který havaroval se svým vozem značky Ford Focus na Domažlicku. Z hrozivě vyhlížející nehody vyvázl řidič zázračně jen s lehčím zraněním.

Nehoda se stala na silnici I/26 mezi Holýšovem a Staňkovem, zhruba na úrovni Kvíčovic. Auto, ve kterém cestoval pouze třiadvacetiletý řidič vyletělo ze silnice, vjelo do příkopu a na poli se pak několikrát převrátilo přes střechu. Nakonec zůstalo stát na kolech.

Hasiči po svém příjezdu jako první na místě poskytli řidiči předlékařskou pomoc a následně ho předali do péče záchranářů. „Na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice jsme transportovali s lehkým zraněním jednoho muže,“ potvrdila Andrea Divišová z krajské záchranné služby. Příčiny nehody vyšetřuje policie, další podrobnosti zjišťujeme.  

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, řepkové pole, řidič vletěl na pole, Domažlicko, silnice, Ford Focus, okres Domažlice, Fakultní nemocnice Plzeň, Andrea Divišová, Staňkov, Holýšov, Kvíčovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič s osobákem vyletěl ze silnice hluboko do lánu s rozkvetlou řepkou, kde se několikrát převrátil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.