Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na dálnici D5 havarovala čtyři vozidla, záchranáři do nemocnice transportovali těžce zraněného řidiče

Hromadná nehoda čtyř vozidel ochromila v pondělí provoz na 112 kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov. Střetly se tam dva kamiony, jedna dodávka a jeden nákladní automobil silničářů s dopravním značením. Záchranáři do Stodské nemocnice transportovali sedmačtyřicetiletého muže se středně těžkým zraněním.  

„Po dálnici D5 ve směru na Rozvadov jel řidič nákladní soupravy, který narazil do nákladního vozidla s dopravním značením stojícím v odstavném pruhu. Při tom se ze stojícího nákladního auta uvolnil kontejner, který narazil do právě projíždějící nákladní soupravy. Následně do kontejneru, který spadl na vozovku, narazil řidič dodávky. Při nehodě utrpěl zranění řidič nákladního auta s dopravním značením,“ popsala událost mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

„Dálnice zůstala průjezdná pravým jízdním pruhem, žádáme řidiče, aby přizpůsobili rychlost jízdy a dbali zvýšené opatrnosti. Požití alkoholu u řidičů vyloučily provedené dechové zkoušky,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda dálnice D5, hromadná nehoda, náraz do kontejneru, dálnice, nákladní automobil, dopravní značka, Rozvadov, Stodská nemocnice, a.s., Dálnice D5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dálnici D5 havarovala čtyři vozidla, záchranáři do nemocnice transportovali těžce zraněného řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.