Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Plně obsazený Peugeot 206 narazil do stromu, při nehodě se zranilo pět mladých lidí

, aktualizováno 27. ledna 2022, 17:20

Pět mladých lidí se zranilo ve čtvrtek odpoledne při nehodě osobního automobilu značky Peugeot 206. Plně obsazený automobil narazil do stromu na silnici mezi obcemi Halže a Horní Výšina na Tachovsku. K ohlášené nehodě s větším počtem zraněných vyjížděly nejen vozy záchranářů, ale i vrtulník letecké záchranné služby.

„Jednoho z pěti cestujících jsme museli z havarovaného vozu vyprostit, protože zůstal uvnitř zaklíněný,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. „Letecká záchranná služba transportovala na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice dva muže ve věku 17 a 20 let. Utrpěli středně těžká zranění a byli při vědomí. Další tři osoby ve věku 18 a 19 let převezli záchranáři do Stodské nemocnice. Jednalo se o dva muže a ženu. Všichni byli zranění lehce,“ uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby. 

„Dnes v 14:25 hodin jela řidička (2002) s vozidlem Peugeot 206 ve směru od obce Horní Výšiny na obec Halže. Po průjezdu pravotočivé zatáčky, dle prvotních informací mělo jet nezjištěné vozidlo v protisměru. Řidička proto strhla řízení vpravo, vjela na pravou krajnici a následně strhla řízení vlevo. Přejela celou komunikaci a narazila pravým bokem do stromu. Alkohol byl u řidičky vyloučila dechová zkouška,“ doplnila k nehodě mluvčí policie Eva Červenková. 

V Plzni vyjížděli záchranáři odpoledne na Tyršův most k nehodě autobusu, který se tam střetl s osobním automobilem. V autobusu se lehce zranila čtyřiasedmdesátiletá žena. Sanita ji transportovala do FN Plzeň Bory.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, náraz do stromu, pět zraněných, letecká záchranná služba, Tachovsko, havárie, Peugeot 206, strom, Halže, Horní Výšina, okres Tachov, Fakultní nemocnice Plzeň, Stodská nemocnice, a.s., Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plně obsazený Peugeot 206 narazil do stromu, při nehodě se zranilo pět mladých lidí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.