Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Auto srazilo a těžce zranilo desetiletou školačku. Dívka neopatrně přecházela přes silnici

Desetiletá školačka utrpěla těžké zranění, když přecházela silnici u obce Vochov na Plzeňsku. Dívku srazil projíždějící automobil značky Škoda Octavia, kterému chodkyně nečekaně vstoupila do vozovky.  

 „Nehoda se stala na silnici II/605 u obce Vochov. Sedmadvacetiletý řidič osobního automobilu tam jel ve směru od obce Kozolupy na obec Křimice. Podle dosud zjištěných informací vstoupila před vozidlo z pravé strany nezletilá chodkyně do jeho jízdní dráhy. Dívka přecházela silnici ve směru od obce Vochov k autobusové zastávce na druhé straně silnice,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

I přes veškerou snahu řidiče, který brzdil a strhl řízení mírně vpravo, došlo ke střetu chodkyně s levou částí vozidla. „Z místa události jsme transportovali nezletilou osobu na urgentní příjem do FN Plzeň se středně těžkým zraněním,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby. U řidiče byl alkohol vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK

Štítky sražená chodkyně, těžké zranění, zraněná školačka, přecházela přes silnici, silnice, Vochov, Plzeňský kraj, Škoda Octavia, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Kozolupy, Křimice

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Auto srazilo a těžce zranilo desetiletou školačku. Dívka neopatrně přecházela přes silnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.