Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při střetu dvou osobních automobilů se zranili čtyři lidé, viník nehody nedal přednost na křižovatce

Čtyři lidé se zranili při střetu dvou osobních automobilů. Nehoda se stala na křižovatce mezi obcemi Velký Malahov, Pocinovice, Semněvice a Borovice na Domažlicku. Jedna žena utrpěla těžké zranění.

„Osmačtyřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda Octavia jedoucí od Semněvic na Pocinovice při jízdě nerespektoval svislou dopravní značku Dej přednost v jízdě. Vjel na hlavní silnici, kde nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu tovární značky Mazda, který řídila jednašedesátiletá řidička přijíždějící po hlavní od obce Velký Malahov,“ popsala příčiny střetu mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Záchranáři z místa střetu transportovali do fakultní nemocnice na akutní příjem jedenašedesátiletou ženu se středně těžkými zraněními. Dva muži vyvázli s lehčími zraněními a záchranáři je odvezli do Stodske nemocnice. Další ženu z vozidla značky Mazda transportovali záchranáři také s lehčími zraněními do Domažlické nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Požití alkoholických nápojů před jízdou u obou řidičů vyloučili policisté dechovými zkouškami. Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 150 tisíc korun, na vozidle Mazda rovněž na 150 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, střet dvou vozidel, nehoda na křižovatce, těžké zranění, těžce zraněná žena, Domažlicko, automobil, úraz, Mazda, Semněvice, Velký Malahov, Pocinovice, okres Domažlice, Borovice, Škoda Octavia, Domažlická nemocnice, a.s.

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Při střetu dvou osobních automobilů se zranili čtyři lidé, viník nehody nedal přednost na křižovatce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.