Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dálnice D5 ve směru na Plzeň bude celé dopoledne neprůjezdná po ranní nehodě u Hořovic

Dálnici D5 zastavila ráno na 38. kilometru ve směru na Plzeň u Hořovic na Berounsku nehoda dvou nákladních aut. Obešla se bez zranění, z jednoho kamionu se ale vysypal náklad. Dálnice byla nejdříve déle než hodinu neprůjezdná, před 9:00 ji policie kvůli vyprošťování havarovaných aut znovu uzavřela. Neprůjezdná by měla zůstat celé dopoledne.

Jeden z kamionů převážel pneumatiky, druhý prázdné lahve. Lahve se při nehodě vysypaly na vozovku a rozbily se. "Na nákladních automobilech jsme provedli protipožární opatření," řekla mluvčí krajských hasičů Tereza Fliegerová.

Policie dopravu odkláněla na 34. kilometru u Žebráku, zpět se mohli řidiči vracet na 41. kilometru u Cerhovic. V 7:40 byl provoz na dálnici obnoven, před 9:00 ale policie dálnici opět uzavřela.

"Musejí se tam uzavřít dva jízdní pruhy směrem na Rozvadov, protože tam bude najíždět těžká technika a bude nákladní vozy vyprošťovat," řekla novinářům kolem 9:00 mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková. Z vozovky je také potřeba odstranit rozbité sklo. Dálnice bude proto podle mluvčí uzavřena další tři hodiny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ŘSD

Štítky nehoda, nehoda na D5, uzavřená dálnice D5, havárie, Plzeň, Hořovice, policie, okres Beroun, Žebrák, Cerhovice, Rozvadov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D5 ve směru na Plzeň bude celé dopoledne neprůjezdná po ranní nehodě u Hořovic  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.