Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po nárazu do stromu zahynul řidič Chevroletu, na kluzké vozovce bouralo více vozidel

Tragicky skončila jedna z mnoha ranních nehod na namrzlé silnici, ke kterým vyjížděli hasiči a záchranáři v Plzeňském kraji. Před obcí Železná na Domažlicku narazil do stromu pětačtyřicetiletý motorista, který na místě zahynul.

„Řidič vozidla značky Chevrolet jel po silnici 197 od obce Železná na Bělou nad Radbuzou. Na namrzlé vozovce nepřizpůsobil rychlost jízdy, po projetí pravotočivé zátočiny vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Muž utrpěl velmi vážná zranění, přes veškerou snahu zasahujících záchranářů lékařka konstatovala úmrtí na místě,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

A složky IZS dnes ráno zasahovaly i na jiných místech. „Kousek před obcí s vozem vyjela mimo komunikaci a narazila přední částí vozu do kovového zábradlí můstku. Při nehodě utrpěla zranění, alkohol u řidičky vyloučila dechová zkouška,“ řekla mluvčí policie Veronika Hokrová. Podle záchranářů žena utrpěla středně těžké zranění, při vědomí ji transportovali do fakultní nemocnice na Borech.

Další nehoda se stala na komunikaci č.18624 u Břežan, kde havarovalo nákladní vozidlo. Nehoda je bez zranění. Auto vyjelo mimo vozovku, přerazilo strom a převrátilo se na bok.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, smrtelná nehoda, náraz do stromu, složky IZS, kluzká silnice, strom, Chevrolet, havárie, úraz, Železná, Plzeňský kraj, okres Domažlice, Bělá nad Radbuzou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nárazu do stromu zahynul řidič Chevroletu, na kluzké vozovce bouralo více vozidel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.