Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidiče kamionu postihly za jízdy velmi vážné zdravotní problémy, vozidlo skončilo v příkopu

V hlubokém příkopu, opřený o plot a o stromy, skončil dnes ráno převrácený na boku kamion v Chodové Plané na Tachovsku. Nehoda se stala v Nádražní ulici. Řidič kamionu byl po nehodě ve vážném zdravotním stavu. Na místě havárie je jeřáb, který pracuje na vyproštění kamionu.  

„K nehodě pravděpodobně došlo z důvodu náhlé zdravotní indispozice osmačtyřicetiletého řidiče. Před příjezdem záchranářů na místo ztratil vědomí a byla mu poskytnuta laická resuscitace. Muže záchranáři transportovali ve vážném stavu pozemními posádkami na emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Řidič nákladní soupravy jel po silnici I/21 ve směru od Plané na Cheb. Z ohledání místa havárie vyplývá, že vyjel s nákladní soupravou plynule vpravo, kde mimo komunikaci narazil do pletivového oplocení a následně se pravým bokem opřel o vzrostlý strom,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.  

Řidič byl z místa převezen do nemocnice. S ohledem na jeho zdravotní stav nebylo možné provést dechovou zkoušku, byl nařízen odběr krve. Vzniklou škodu policisté odhadli na celkových 100 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, kamion, kamion v příkopu, zraněný řidič, zdravotní indispozice, záchranáři, havárie, okres Tachov, Fakultní nemocnice Plzeň, Cheb, Planá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče kamionu postihly za jízdy velmi vážné zdravotní problémy, vozidlo skončilo v příkopu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.