Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dva muži se vážně zranili při nehodě osobáku, policie zatím neví, kdo vůz řídil

Dva muži se vážně zranili v sobotu večer při nehodě Škody Octavie, která havarovala na silnici 605 za Holoubkovem ve směru na Mýto. Auto skončilo na střeše mimo vozovku. Záchranáři měli nahlášenou jednu osobu zaklíněnou uvnitř automobilu. Na místo odletěl i vrtulník letecké záchranné služby.

„Pozemní cestou jsme transportovali asi třicetiletého muže se středně těžkým zraněním na urgentní příjem do FN Plzeň. Druhého muže ve věku 31 let jsme transportovali s lehkým zraněním též na urgentní příjem FN Plzeň,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.

„Dosud neztotožněny řidič vozidla značky Škoda Octavia s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, dostal smyk a vyjel mimo komunikaci, kdy vozidlo skončilo na střeše. Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění na místě provedena. Příčina nehody se vyšetřuje,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda osobáku, auto na střeše, záchranná služba, havárie, Škoda Octavia, úraz, Holoubkov, Fakultní nemocnice Plzeň, Andrea Divišová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži se vážně zranili při nehodě osobáku, policie zatím neví, kdo vůz řídil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.