Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič vletěl s vozem na zahradu u domu, mladý motorista přistál na boku

Nárazem do stromu a převrácením vozidla na bok skončila jízda pro mladého řidiče, který havaroval u obce Dobršín na Sušicku. Jiný osobní automobil zase přeletěl přes chodník a přistál na zahradě rodinného domu v Liblíně na Rokycansku. Tento řidič byl pod vlivem alkoholu.

"Asi dvacetiletý řidič jel s vozem Peugeot 206 po silnici II/169 směrem na Sušici, mezi obcemi Čepice a Dobršín zatím z nezjištěných příčin vjel na rovném úseku vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do stromu. Po nárazu se automobil převrátil na bok. Dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová. Motorista utrpěl lehké zranění a záchranáři ho transportovali při vědomí do Klatovské nemocnice.

A s lehkým zraněním vyvázl z nehody také jedenapadesátiletý řidič vozu Nissan Almera, který jel z Liblina na Rokycany. "V pravotočivé zatáčce nezvládl řízení, přejel do protisměru, kde následně poškodil s vozidlem plot a s vozem skončil v zahradě. Dechová zkouška měla v tomto případě pozitivní výsledek, přístroj naměřil téměř pul promile. Zraněného muže si převzali do péče záchranáři,“ řekla policejní mluvčí Hana Kroftová.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda osobáku, nehoda se zraněním, mladý řidič, zahrada, Dobršín, okres Rokycany, Liblín, Klatovská nemocnice, a.s., Peugeot 206, Sušice, Čepice, Nissan Almera, Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič vletěl s vozem na zahradu u domu, mladý motorista přistál na boku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.