Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dmytry zemřel při tragické nehodě, zanechal po sobě těhotnou přítelkyni. Mladé mamince může pomoci sbírka

Nastávající otec byl v nesprávný čas na nesprávném místě a zaplatil za to životem. Osudnou se mu stala nehoda, ke které došlo na hlavním tahu mezi Plzní a Chebem u obce Stará Voda. Zhruba hodinu před půlnocí se tam čelně střetla dodávka s kamionem. Ani jeden z mužů tragickou srážku nepřežil. Jeden z řidičů po sobě zanechal těhotnou přítelkyni Viktorii. Majitel spediční firmy z jižního Plzeňska už zajistil rodině peníze na pohřeb a rád by skrze sbírku vybral peníze, které by mamince pomohly pořídit nezbytné věci pro miminko.

„Ten den se stal pro naší firmou nejhorším dnem v našem dlouholetém působení v mezinárodní dopravě. U obce Stará Voda do naší nákladní dodávky čelně narazila jiná dodávka. Náš řidič byl bohužel ve špatný čas na špatném místě. Bylo mu pouhých 27 let. Jeho přítelkyně s ním čeká miminko. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli uspořádat veřejnou sbírku, pomocí které, bychom chtěli pomoci mladé mamince a jejímu miminku,“ vysvětluje majitel firmy Radim Bažant.

Firma je pro případ takto tragických událostí pojištěná. Nehodou se nicméně stále zabývá policie a bude ještě nějaký čas trvat, než k mladé mamince doputují peníze od pojišťovny. Zaměstnavatel již poskytl rodině peníze na pohřeb. „Účelem sbírky je hlavně pomoci budoucí mamince a ještě nenarozenému miminku. Každý, kdo má děti tak dobře ví, jak je nákladné v dnešní době miminko dobře zabezpečit a koupit mu vše, co je potřeba. Tahle sbírka byla myšlena jako pomoc na přechodné období pro mladou maminku, než vše vyplatí pojišťovny. Se vším je hodně papírování, takže tohle byla prozatím nejrychlejší možnost,“ dodává Bažant.

K tragické události došlo 26. listopadu na silnici č. 21 nedaleko obce Stará Voda. Podle policie se tam čelně střetly dvě nákladní auta, přičemž jedno z nich začalo okamžitě hořet. V kabině bohužel zůstal zaklíněný jeden z řidičů. „Hasiči po příjezdu na místo události začali s hašením hořícího vozidla, zároveň průzkumem zjistili, že v havarované dodávce je zaklíněný řidič. Na vyproštění museli použít hydraulické vyprošťovací nástroje, poté okamžitě zahájili oživovací pokusy. Po uhašení druhého vozidla uvnitř nalezli tělo řidiče, kterému již nebylo možné pomoct,“ popsal tehdy okolnosti nehody mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky sbírka, tragická nehoda, Dmytry, sbírka pro pozůstalé, Donio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dmytry zemřel při tragické nehodě, zanechal po sobě těhotnou přítelkyni. Mladé mamince může pomoci sbírka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.