Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Auto vyletělo z dálnice a zastavilo se až 50 metrů od vozovky uprostřed porostu. Při nehodě se zranili tři lidé včetně tříletého dítěte

Tři lidé se zranili při nehodě osobního automobilu na dálnici D5. Vozidlo doslova vyletělo ze silnice a zastavilo se až v hlubokém příkopu uprostřed porostu, asi 50 metrů od tělesa dálnice! U havárie zasahovala vedle pozemních záchranářů i letecká záchranná služba.

Nehoda se stala na 122 kilometru D5 ve směru na Německo. „Devětadvacetiletý řidič vozidla značky Volkswagen při řízení usnul, najel na začátek svodidel a následně byl odražen mimo dálnici, kde havaroval. Ve vozidle s ním cestovala jako spolujezdkyně sedmadvacetiletá žena a tříleté dítě,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Letecká záchranná služba transportovala muže při vědomí se středně těžkým zraněním na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice Lochotín. Pozemní posádky záchranné služby odtransportovali ženu i s dítětem dítě na akutní příjem do stejné nemocnice. Dvojice utrpěla lehčí zranění,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Provoz na dálnici ve směru na Německo byl bezprostředně po nehodě zcela zastaven, asi po čtyřiceti minutách mohly automobily projíždět úsekem jedním pruhem.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda na D5, nehoda na dálnici, auto vyletělo ze silnice, letecká záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto vyletělo z dálnice a zastavilo se až 50 metrů od vozovky uprostřed porostu. Při nehodě se zranili tři lidé včetně tříletého dítěte  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.