Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Osobní automobil čelně narazil do mechanismu závor u železničního přejezdu

Přímo do mechanismu závor narazil na železničním přejezdu v Chodové Plané na Tachovsku osobní automobil. Při nehodě se zranila třicetiletá spolujezdkyně z havarovaného automobilu. U havárie zasahovaly všechny složky IZS včetně drážních hasičů.

„Zraněnou ženu záchranáři transportovali k ošetření do Stodské nemocnice. Utrpěla naštěstí jen lehké zranění,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranné služby. Osobní automobil značky Škoda narazil do zabezpečovacího zařízení pravděpodobně v důsledku kluzké vozovky. „Provoz na trati byl dočasně pozastaven a auta mohla přes přejezd projíždět kyvadlově,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Podle informací policie nepřizpůsobil čtyřiatřicetiletý řidič osobního automobilu rychlost jízdy a narazil do závor. Požití alkoholu před jízdou u motoristy vyloučila dechová zkouška. Zatím nebyla vyčíslena škoda, kterou automobil způsobil nárazem do mechanismu zabezpečovacího zařízení u přejezdu.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda na přejezdu, narazil do závor, poškodil závory, automobil, okres Tachov, Andrea Divišová, ŠKODA AUTO a.s., Stodská nemocnice, a.s., železniční přejezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní automobil čelně narazil do mechanismu závor u železničního přejezdu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.