Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při předjíždění se střetly dva osobáky, jeden narazil do mostku, převrátil se na střechu a začal hořet

Dva osobní automobily značek Honda Civic a Škoda Octavia se vzájemně střetly při předjíždění v ranní mlze na rovném úseku silnice na úrovni Kamenného Újezdu u Rokycan. Předjíždějící vozidlo se po nárazu do mostku převrátilo na střechu do příkopu a začalo hořet. Druhý automobil skončil také mimo vozovku.

„Nehoda se stala ve čtvrtek kolem půl šesté ráno. Požár jednoho havarovaného vozidla byl naštěstí menšího rozsahu,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že po vyproštění předali hasiči do péče záchranářů jednu zraněnou osobu. Podle slov mluvčí záchranné služby Márii Svobodové utrpěl pětatřicetiletý muž středně těžké zranění, se kterým ho záchranáři transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně.

Nehoda se stala v okamžiku, kdy jel řidič Hondy Civic ve směru od Hrádku na Rokycany a předjížděl vůz Škoda Octavia. Předjížděné vozidlo z dosud nezjištěných příčin náhle vyjelo ze svého jízdního pruhu vlevo. Obě vozidla se střetla a vůz značky Honda byl vytlačen mimo vozovku. Tam narazil do mostku a převrátil se na střechu. Uvnitř zůstal těžce zraněný řidič. Dechová zkouška u obou řidičů měla negativní výsledek.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZSPK

Štítky střet dvou osobáků, nehoda při předjíždění, nehoda v mlze, auto na střeše, auto začalo hořet, auto v příkopu, střecha, Honda Civic, Škoda Octavia, Rokycany, Kamenný Újezd, Fakultní nemocnice Plzeň, Honda, Lochotín, Hrádek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při předjíždění se střetly dva osobáky, jeden narazil do mostku, převrátil se na střechu a začal hořet  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.