Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena před očima dětí trýznila svou matku. Násilím ji držela zavřenou v bytě, nakonec ji pobodala

Naprosto nepochopitelně se ke své matce chovala žena z Blovicka na jižním Plzeňsku. Několik hodin ji držela zavřenou bytě a chtěla po ní peníze. Když žena odmítla, neváhala ji dcera fyzicky napadnout. Celému jejímu řádění navíc přihlížely dvě děti.

Na tísňovou linku se dovolala třiašedesátiletá žena s tím, že ji napadla vlastní dcera. „Na místo události ihned vyjeli policisté z obvodního oddělení Blovice a zjistili, že oznamovatelku držela její dcera několik hodin v bytě a požadovala po ní peníze. Oznamovatelka odmítla finanční hotovost dceři vydat a ta se jejich vydání domáhala i za pomoci nože, kterým matce hrozila a nakonec jí způsobila bodné zranění na ruce,“ popsala policejní mluvčí Eva Červenková.

Celý případ je o to strašnější, že všemu přihlížely i dvě děti. Agresorka nakonec z bytu odešla. Policie ji ale brzy dopadla a zadržela.

„Celou věc si převzali kolegové z oddělení obecné kriminality, od kterých si sedmadvacetiletá žena převzala usnesení o zahájení trestního stíhání ze spáchání zločinu vydírání,“ dodala mluvčí. Momentálně je žena ve vazbě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, žena napadla matku, pobodání, Blovice, útok nožem, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena před očima dětí trýznila svou matku. Násilím ji držela zavřenou v bytě, nakonec ji pobodala  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.