Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Majitelku pokousal vlastní pes, žena ho ze strachu zavřela v pokoji a přivolala strážníky

Péči o svého psa příliš nezvládla žena z Plzně, kterou její čtyřnohý svěřenec opakovaně pokousal. Majitelka se psa natolik bála, že s ním ani nebyla schopná jít na procházku. Zvíře nakonec zavřela v pokoji a zavolala městskou policii, která zhruba dvanáctiletého křížence odvezla do útulku.

Na linku 156 se v dopoledních hodinách obrátila zoufalá volající, jež uvedla, že se má obavy ze svého psa. „Oznamovatelka strážníkům uvedla, že o den dříve došlo k jejímu napadení a opakovanému pokousání vlastním psem, jako důkaz předložila i lékařskou zprávu.  Strážníci křížence nalezli zavřeného v pokoji,“ popsala mluvčí městských strážníků Andrea Vlčková.

Žena uvedla, že se psa natolik obávala, že nebyla schopná ho ani vyvenčit. Hlídka městské policie zvíře odvezla do městského útulku, kam o den dříve umístili pejska dovezeného z Ukrajiny. „Majitelka ukrajinské národnosti, uvedla, že v dočasném bydlišti nemůže mít i svého psa. Z tohoto důvodu byl i tento psík umístěn do Útulku pro zvířata v nouzi v Daimlerově ulici,“ dodala Vlčková.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky pes, napadení psem, útulek, Plzeň, odchyt zvířat, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitelku pokousal vlastní pes, žena ho ze strachu zavřela v pokoji a přivolala strážníky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.