Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Při požáru učebny se zranili tři policisté, pomáhali s evakuací a následným hašením

Hustý dým se začal valit z učebny odborného učiliště v Plzni. Jako první dorazila na místo policejní hlídka, která okamžitě začala jednat, jelikož se v budově stále nacházeli lidé. S pomocí hasicích přístrojů se pak snažili oheň uhasit. Během zákroku se však nadýchaly zplodin a skončili v rukou záchranářů.

K dramatické události došlo včera v odpoledních hodinách. Pravděpodobně kvůli závadě na elektroinstalaci začalo hořet v jedné z učeben. Na místo ihned vyrazili hasiči i policisté. „Jako první k budově dorazila hlídka policie z obvodního oddělení Plzeň Bory. Dva policisté a jedna policistka neváhali a ihned vyrazili do budovy, kde se ještě nacházeli někteří zaměstnanci. Strážci zákona všechny upozornili, že jim hrozí nebezpečí a poslali je mimo budovu. Následně pomocí hasicích přístrojů začali požár hasit. V hašení pokračovali až do příjezdu hasičů,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Všichni tři zasahující policisté se však během zákroku nadýchali zplodin. Hasiči jim proto na místě poskytli kyslíkovou terapii. „Naštěstí se díky rychlému zakročení policistů nikomu nic vážného nestalo a i samotní členové policejní hlídky jsou v pořádku,“ ubezpečuje Raindlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky požár učebny, zranění policisté, zplodiny, hasiči, požár, učebna, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru učebny se zranili tři policisté, pomáhali s evakuací a následným hašením  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.