Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mlsný zloděj vyrval dlažbu a podložil si popelnici, aby dosáhl na parapet s cukrovím

Krádeže dárků či cukroví řeší policisté každým rokem a vždy se najde lupič, který je svým počínáním dokáže překvapit. V ulici u Dráhy zaujaly zatím neznámého lapku krabice s cukrovím na parapetu v prvním patře. Aby na ně dosáhl, nebál se poškodit dlažbu a přestěhovat popelnici.

Ani na Štědrý den neměli strážníci městské police poklidnou službu a řešili hned několik incidentů. Například se na ně obrátila jednasedmdesátiletá žena, která jim oznámila, že kdosi poškodil dlažbu u domu. „Po příjezdu strážníci zjistili, že vytrhaná betonová dlažba společně s popelnicí a židlí posloužili neznámému pachateli k odcizení dvou krabic vánočního cukroví z parapetu okna,“ uvedla mluvčí městských strážníků Jana Pužmanová. Případ si převzala Policie ČR.

Ta mimo jiné vyšetřuje i krádež vánočních dárků v hodnotě několika desítek tisíc korun. „Dosud neznámý pachatel "našel" na Štědrý den v jednom z bytových domů v Plzni v neuzamčené místnosti s plynoměry na chodbě domu zabalené vánoční dárky. Místo toho, aby dárky nechal pro Ježíška, odnesl si je. Jednalo se převážně o alkohol a hračky pro děti,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Policisté po pachateli pátrají.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky zloděj, krádež, cukroví, dárky, policie, Plzeň, dlažba, popelnice, parapet, Štědrý den, Policie České republiky

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Mlsný zloděj vyrval dlažbu a podložil si popelnici, aby dosáhl na parapet s cukrovím  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.