Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cizinec si chtěl užít sex s mladou dívkou, byla to past skupiny výrostků, která muže brutálně napadla

Návštěva v plzeňském baru přerostla ve více než je společné popíjení a klábosení. Teprve osmnáctiletý mladík, spolu se svým nezletilým kamarádem a podobně starou dívkou, nalákal do pasti sedmadvacetiletého muže. Pod záminkou, že si bude užívat intimnosti s mladou slečnou, ho pozvali k sobě domů. Tam však nikdy nedošli. Mladíci na muže brutálně zaútočili až upadl do bezvědomí. Poté mu prošacovali kapsy a utekli.

Trojice pachatelů se s cizincem seznámila v jednom z plzeňských tanečních barů. Když podnik zavíral, nabídli muži jiné povyražení. Intimnosti s mladistvou dívkou. „Poškozený souhlasil. Taxislužbou následně dojeli do lesoparku v městské části Lobzy, odkud pokračovali pěšky k zástavbě rodinných domů. Jeden z obviněných předstíral, že bydlí právě v jednom z těchto rodinných domů,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Do ložnice ho však nezavedli, naopak na něj oba mladíci zaútočili. Zasypali ho údery pěstí do hlavy až napadený upadl na zem a ztratil vědomí.  Bezvládné tělo pak agresoři prošacovali. „Z kapsy mu pak odcizili pět tisíc korun a dva tisíce euro, což je v přepočtu necelých 51 tisíc korun. Celkem tedy poškozenému odcizili bezmála 56 tisíc korun, přičemž mladá dívka všemu přihlížela. Pachatelé z místa posléze odešli,“ doplnila mluvčí.

Díky práci kriminalistů a kamerovým záznamům se podařilo pachatele dopadnou během dvou týdnů. „Policejní komisař ve věci zahájil trestní stíhání pro podezření ze spáchání provinění loupež jednoho mladistvého muže a jedné mladistvé ženy. S ohledem na věk obviněných jim v případě prokázání viny hrozí až pět let odnětí svobody,“ vypočítává Raindlová. Třetímu a nejstaršímu z trojlístku obviněných, teprve osmnáctiletému muži, hrozí až desetiletý trest. Mladík má za sebou již bohatou trestní minulost, proto si na soud počká ve vazbě.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, napadení, bar, Plzeň, policie, mladiství, vazba, sex, cizinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec si chtěl užít sex s mladou dívkou, byla to past skupiny výrostků, která muže brutálně napadla  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.