Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po totožnosti neznámého potetovaného muže, zemřel uvnitř plzeňského bytu

Když policisté našli loni koncem prosince v podkrovním bytě ve Sladkovského ulici v Plzni tělo mrtvého muže s výrazným tetováním, netušili, že ještě po roce nebudou znát jeho totožnost. Teď se s žádostí o pomoc při identifikaci mrtvého obrátili kriminalisté na veřejnost.  

„Při ohledání místa nebyly zjištěny žádné doklady, které by určovaly totožnost mrtvého. Ačkoliv na těle nebyly nalezeny známky násilí, byla z důvodu zjištění příčiny úmrtí a zjištění totožnosti zemřelého nařízena soudní pitva. Ta neprokázala úmrtí v důsledku cizího zavinění,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Jednalo se o muže ve věku okolo 60 let, střední postavy, výšky cca 182 cm, měl prošedivělé, krátce střižené vlasy a prošedivělé vousy. Nalezený byl oblečen do tmavě modrých kalhot, černé bundy, černé mikiny a modrého trika.

Zvláštním poznávacím znakem u zemřelého je tetování na obou horních končetinách a levé dolní končetině. Na vnitřní strana lýtka na levé noze měl vytetovaného pavouka na pavučině, na levém i pravém rameni nespecifikovaný ornament a znaky. Další ornament měl na levém předloktí.

„Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud můžete poskytnout jakékoli informace, které by mohly vést ke ztotožnění zemřelého, obraťte se prosím neprodleně na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky mrtvý muž, pátrání, potetovaný muž, identifikace, úmrtí, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po totožnosti neznámého potetovaného muže, zemřel uvnitř plzeňského bytu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.