Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pokračuje veřejná sbírka pro plzeňský zvířecí útulek, pokladnička je na místě

Veřejná sbírka na pomoc zvířatům v plzeňském městském Útulku pro zvířata v nouzi pokračuje! V útulku už je opět sbírková pokladnička, do které mohou lidé přispět v rámci městem vyhlášené veřejné sbírky na podporu zvířat žijících v tomto zařízení.

S pokladničkou se vypravil do útulku radní Plzně pro oblast bezpečnosti Martin Zrzavecký (ČSSD), který má v gesci mimo jiné i fungování útulku. Veřejná sbírka na pomoc zvířatům, jejíž uspořádání schválila Rada města Plzně, byla zahájena v prosinci roku 2018 a probíhá po dobu neurčitou. V rámci veřejné sbírky zaslali letos dárci na sbírkový účet 90 642 korun a do pokladničky vložili finanční prostředky v částce 157 817 korun.

„Chtěl bych poděkovat vše dárcům, kteří přispěli na opuštěná zvířata v našem útulku. Vybrané finance poslouží výhradně k zajištění péče o zvířata v tomto zařízení, tedy k nákupu krmiva, steliva, dek, obojků a košíků nebo také k úhradě desinfekčních prostředků, léků pro nemocná zvířata, veterinárních úkonů a podobně. V pokladničce umístěné v prostorách plzeňského útulku se v loňském roce nashromáždila díky občanům neuvěřitelná částka 163 tisíc korun, na bankovní účet zaslali podporovatelé dalších 92 tisíc korun,“ uvedl radní pro oblast bezpečnosti Martin Zrzavecký.

Veřejná sbírka na pomoc zvířat nadále pokračuje a lidé mohou finanční prostředky stále posílat také na bankovní účet nebo dávat přímo do pokladničky v prostorách Útulku pro zvířata v nouzi v Daimlerově ulici 1219, Plzeň – Borská pole. Číslo účtu veřejné sbírky je 115-8443260297/0100.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky útulek pro zvířata v nouzi, sbírka, pokladnička, veřejná sbírka, Martin Zrzavecký, Plzeň, ČSSD, Rada města Plzně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokračuje veřejná sbírka pro plzeňský zvířecí útulek, pokladnička je na místě  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.