Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Originálním videoklipem se plzeňská zoo strefuje do neposlušných návštěvníků

První hraný videoklip natočila ZOO Plzeň. A překvapivě v něm nejsou v hlavní roli zvířata. Klip totiž upozorňuje na chování některých návštěvníků zoo, kteří se tam bohužel chovají mnohem hůře než zvířátka, která tímto rozhodně nechceme urazit. Videoklip má název Zoo Plzeň – Zoo slušných lidí.  

„Představujeme vám Zoologickou a botanickou zahradu města Plzně v nezvyklém světle. Tentokrát přinášíme Návštěvní řád zpracovaný z pohledu dítěte. Reagujeme tak na současnou situaci, kdy se nám v zoo vyskytuje řada nešvarů od neohleduplných návštěvníků,“ popsala dílko Kateřina Misíková z Plzeňské zoo, která je autorkou námětu.

Ústředním motivem klipu je neposluslušný dospělý návštěvník zoo, který například přehuzuje své kolo přes plot zoo do jedné expozice, močí v areálu zoo mimo toalety, kouří ny místech kde se kouřit nesmí, ruší zvěř nejen kouřem, ale i hlukem nebo přelézá ke zvířátkům do jejich expozic. Muže doprovází jeho dcera, která naopak všechny tyto nešvary uvádí na pravou míru. 

„Děkujeme všem za šíření této myšlenky, za to, že se chováte slušně a chápete, že jsme skutečně ZOO SLUŠNÝCH LIDÍ, že jsme tu pro vás a že za tím vším co u nás můžete vidět je obrovská práce všech pracovníků Zoo a BZ Plzeň,“ vzkazují všem návštěvníkům zaměstnanci zoo.

A kdo že si to zahrál v klipu nezvedeného tatínka jako návštěvníka zoo a jeho vzornou dcerku, která se naopak chová naprosto příkladně? V hlavní roli je plzeňský herec a režisér Vilém Dubnička, kterého doprovodila je dcera Ester Dubničková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZOO Plzeň, Kateřina Misíková

Štítky zoo Plzeň, videoklip, návštěvníci, slušní lidé, plzeňská zoo, Zoologická a botanická zahrada města Plzně, Plzeň, Vilém Dubnička, hlavní role

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Originálním videoklipem se plzeňská zoo strefuje do neposlušných návštěvníků  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.