Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Po divokém večírku skončil jeden muž v bezvědomí a další ženy v křečích. Nejspíš smíchali drogy a alkohol

Policisté se zabývají otravou osob, ke které došlo v zahrádkářské kolonii Pod Valíkem v Plzni. Po příjezdu záchranářů na místo se jeden z mužů nacházel v bezvědomí a další ženy trápily silné křeče. Vyšetřovatelé pracují mimo jiné s verzí, že účastníci sešlosti smíchali drogy s alkoholem.

„V objektu se nacházelo celkem pět osob. Po příjezdu policistů na místo byl jeden muž v bezvědomí. Další dvě ženy byly sice při vědomí, ale v křečovém stavu,“ uvedla redakci Plzeňské Drbny policejní mluvčí Iva Vršecká. Další dva muži na tom byli o něco lépe. Jeden z nich byl evidentně pod vlivem zatím neznámé látky, ale dokázal s hlídkou komunikovat, stejně tak další z přítomných mužů.

Dvaačtyřicetiletého muže v bezvědomí převezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Plzni. Tam putovaly také dvě ženy ve středním věku. Dva muži, kteří dokázali s hlídkou mluvit, zůstali na místě. Policejní mluvčí dále potvrdila, že vyšetřovatel pracuje s verzí, že došlo ke konzumaci drog v kombinaci s alkoholem. Více ale určí až další vyšetřování.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, předávkování drogami, drogy a alkohol, Pod Valíkem, intoxikace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po divokém večírku skončil jeden muž v bezvědomí a další ženy v křečích. Nejspíš smíchali drogy a alkohol  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.