Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po hádce nad pivem šel rozhněvaný muž rozbít dům svému sokovi, házel mu do oken štěrk a pomačkal okapy

Posezení v restauraci v jedné z obcí na Klatovsku vyšlo třiačtyřicetiletého muže pěkně draho. Neutratil ani tolik za popíjení, ale napáchal nemalé škody na cizím domě. Po hádce naštvaný muž na svého soka totiž zvolal, že mu jde rozbít okna u baráku. Kromě nich to ale schytal i balkon, okap a dveře na balkoně. Účet za toto řádění se pohybuje v desítkách tisíc korun.

Popíjení alkoholu a debata nad pivem se v jedné z restaurací na Klatovsku trochu zvrhla. Po hádce se jeden z mužů zvedl a se slovy, že jde rozbít jednomu ze zúčastněných okna, odešel pryč.

„Poté přelezl vstupní branku a na dům hodil hrst štěrku, čímž poškodil dvě okna. Dále poškodil rám balkonových dveří, na kterém vytvořil vryp a nakonec zohýbal a pomačkal okap nad vchodovými dveřmi,“ vyjmenovává policejní mluvčí Iva Vršecká.

Devětadvacetiletému majiteli domu tak vznikla škoda ve výši nejméně 25 tisíc korun. „Policisté proto zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a muži z tohoto skutku také sdělili podezření,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky hádka v hospodě, slovní potyčka, poškození cizí věci, rozbité okno, Klatovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po hádce nad pivem šel rozhněvaný muž rozbít dům svému sokovi, házel mu do oken štěrk a pomačkal okapy  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.