Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný řidič ohrožoval svou agresivní jízdou desítky lidí, policisté ho museli z auta doslova vytáhnout

Jako smyslů zbavený se ulicemi Plzně proháněl čtyřiačtyřicetiletý muž. Už z jeho jízdy bylo více než patrné, že je pod vlivem alkoholu nebo drog. Policisté se pokoušeli muže zastavit a zkontrolovat. On však jejich výzvy ignoroval a začal jim ujíždět. Zběsilá honička, kdy chvílemi jel v protisměru nebo po chodníku, skončila až na čerpací stanici, kde pronásledovaný najel na obrubník.

„Řidič místo toho, aby zastavil a předložil doklady potřebné k řízení a provozu vozidla, zrychlil a začal policistům ujíždět. Na výzvy k zastavení pomocí výstražného a zvukového zařízení s červeným nápisem STOP nereagoval. Naopak přidal na rychlosti a městem projížděl vysokou rychlostí. Svojí agresivní jízdou přitom ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Zběsilá jízda muže za volantem Dacie Dokker začala v Koterovské ulici a pokračovala ulicemi Na Bořích, K Hornovce a dále do ulice K Dráze. Následně muž odbočil na čerpací stanici, kde začal kroužit. Poté najel na obrubník, čehož policisté využili. Pronásledovaný se ale stále nechtěl vzdát a z auta ho museli doslova vyvléct.

„Policisté následně za použití donucovacích prostředků čtyřiačtyřicetiletého muže omezili na osobní svobodě. Poté ho vyzvali k provedení dechové zkoušky na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Test na drogy ukázal pozitivní výsledek na kokain a amfetamin/metamfetamin,“ doplnila mluvčí s tím, že se případem i nadále zabývají.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policejní honička, ujížděl policii, zfetovaný řidič, řízení pod vlivem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný řidič ohrožoval svou agresivní jízdou desítky lidí, policisté ho museli z auta doslova vytáhnout  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.