Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž surově napadl bývalou přítelkyni před základní školou, ženu zasáhl paralyzérem

Agresivní muž na ženu zaútočil už v autě nedaleko 28. základní školy v Plzni. Bývalou partnerku nechtěl nechat vystoupit, tahal ji za vlasy a opakovaně ji zasáhl paralyzérem. Oběť se mu po chvilce vysmekla a utekla před budovu školy. Ani tam však nebyla před násilníkem v bezpečí. Přímo před zraky dalších rodičů ji začal opět bít a přikládat k tělu paralyzér.

Nepochopitelné řádění šestapadesátiletého muže začalo v ranních hodinách, když rodiče vedli své děti do školy v Rodinné ulici na Doubravce. „Pachatel seděl s poškozenou v jejím vozidle, kde jí nejprve opakovaně přikládal elektrický paralyzér na bundu do oblasti břicha. Sedmačtyřicetiletá žena se snažila z auta vystoupit. Muž ji ovšem stále držel a tahal ji za vlasy zpět do vozidla,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Po chvilce se podařilo ženě utéct před budovu školy. Muž ji ale dohnal a opět na ni zaútočil. Kopanci i paralyzérem. Následně ji vytrhl z ruky mobil a dal se na útěk. „Zadrželi ho svědci události, kteří ihned kontaktovali policii. Policisté muže umístili do policejní cely,“ pokračuje mluvčí a dodává, že muže obvinili z trestného činu loupeže a výtržnictví, za což mu hrozí až deset let za mřížemi. Žena utrpěla při útoku středně těžká zranění a skončila v nemocnici.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto koláž Drbny (Police ČR + Jan Luxík)

Štítky napadení, surové napadení, útok před základní školou, napadl přítelkyni, paralyzér, výtržnictví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž surově napadl bývalou přítelkyni před základní školou, ženu zasáhl paralyzérem  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.