Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sebevraždu ve vazbě spáchal muž, který chtěl zabít svou partnerku. Ženu škrtil a udeřil dřevěným válečkem

Jen o vlásek unikla smrti osmapadesátiletá žena z Kožlan na severním Plzeňsku. Všemu předcházela hádka s partnerem, který ji posléze surově napadl. Ženu škrtil a na obličeji přidržoval polštář. Poté ji udeřil dřevěným válečkem zezadu do hlavy. V poslední chvíli zasáhl ženin syn, který agresora povalil na zem. Kriminalisté obvinili útočníka z pokusu o vraždu a převezli ho do vazby. V cele se senior nakonec oběsil.

Pokusem o vraždu vyvrcholila hádka mezi dvěma partnery v rodinném domě v Kožlanech. „Sedmašedesátiletý muž svou partnerkou uchopil oběma rukama za krk a se slovy, že bude po ní, jí začal rdousit. Poté vzal polštář a jednou rukou jí ho přidržoval na obličeji, druhou rukou jí stále škrtil,“ popisuje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Po několika minutách vběhl do místnosti syn napadené ženy a začal ji bránit. Žena se pak posadila na židli, čehož využil její rozzuřený partner. Do ruky vzal dřevěný váleček a zezadu jím zprudka udeřil družku do temene. „Načež syn poškozené opět zabránil dalšímu napadání své matky tím, že muže strhnul na zem. Ten pak dalších útoků už zanechal,“ pokračuje mluvčí.

Žena skončila v nemocnici. Útočníka policisté zadrželi a obvinili. Zároveň podali návrh na vzetí obviněného do vazby, s čímž soudce souhlasil. Senior proto putoval do vazební věznice. „Zde obviněný spáchal sebevraždu. Trestní stíhání tedy bude zastaveno, protože obviněný zemřel,“ uzavřela policistka Dagmar Brožová.

Foto Pixabay.com

Štítky pokus o vraždu, napadení ženy, hádka partnerů, sebevražda, Kožlany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sebevraždu ve vazbě spáchal muž, který chtěl zabít svou partnerku. Ženu škrtil a udeřil dřevěným válečkem  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.