Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

K intimním hrátkám nutil ženu rusky hovořící muž, pátrá po něm policie

Zatím neznámý muž měl nutit ženu k orálnímu sexu. Dvojice se seznámila v pozdních hodinách poblíž náměstí Republiky v Plzni. Odtamtud také společně odjeli taxíkem do bytu, kde se mělo všechno odehrát. Kriminalisté po muži pátrají a žádají všechny, kteří ho poznají, aby se obrátili na linku 158.

„Plzeňští kriminalisté již znají totožnost muže, po kterém pátrali a dále prověřují veškeré okolnosti tohoto případu. Veřejnosti děkujeme za získané poznatky," uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová bez dalších podrobností.

Původní článek

Podle informací od policie došlo k celému incidentu 3. listopadu po jedenácté hodině večerní. Dvojice se spolu seznámila v centru města a zhruba o hodinu později nastoupili společně do vozidla taxislužby nebo jiné přepravní společnosti. Nejspíš šlo o auto značky Audi.

„Následně měli odjet na přesně nezjištěnou adresu v Plzni. Mohlo by se pravděpodobně jednat o městskou část Slovany nebo Doubravku. V bytě měl neznámý muž po ženě požadovat orální sex a ta následně měla z bytu odejít,“ popisuje policejní mluvčí. Policisté se případem intenzivně zabývají a dnes zveřejnili také fotografii z kamerového záznamu, kde je muž zachycen. „Dle zjištěných informací by se mělo jednat o rusky hovořícího muže ve věku zhruba pětatřicet až čtyřicet let, střední postavy vysoké 175 až 180 centimetrů,“ uvedla policistka.

Hodnocení článku je 24 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie pátrá, sexuální obtěžování, muž nutil ženu k orálnímu sexu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K intimním hrátkám nutil ženu rusky hovořící muž, pátrá po něm policie  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.